Tájékoztató

Publikálva: 2017. február 16.
 

És versenyidőpont egyeztetés

Tisztelt Tagszervezetünk, Kedves Sporttársak!

 

Ezúton értesítünk, hogy 2017. március 3-án, péntek délután 17:00 órakor, a Gastland Hotelben, (2311 Szigetszentmiklós, M0 autóút 19 km) tájékoztatót tartunk az FMKVSZ FITASC tagságának felfüggesztésével kapcsolatos helyzetről és a továbblépési lehetőségekről.

 

A hunsporting.hu-n már olvashattátok a közleményünket, amelyben megpróbáltuk az összes lényeges eseményt kronológiailag bemutatni. Az elnökség ezen közleményen túl nem kívánja minősíteni az eseményeket, mindenki saját értékítéletére bízza annak megítélését. Természetesen ha bárkinek bármilyen egyéb vagy a honlapon olvashatón túl, részletesebb információs igénye van, úgy arra örömmel válaszolunk.

 

Számos észrevételt és visszajelzést kaptunk Tőletek, jellemzően telefonon, amit ezúton is köszönünk. Folyamatosan keressük a megoldást, hogy az FMKVSZ a lehetőségekhez mérten sikeres tudjon alkalmazkodni a kialakult helyzethez. Ennek érdekében hivatalos tárgyalásokat, valamint előremutató informális megbeszéléseket folytatunk, melyekkel kapcsolatban szeretnénk benneteket a találkozón tájékoztatni.

 

Természetesen eljutott hozzánk a hír egy új szövetség megalakulásáról (SCFH) is, így erről, valamint az FMKVSZ tevékenységére kifejtett hatásáról is megosztjuk majd álláspontunkat Veletek.

 

A találkozón ismertetni fogjuk azokat a FITASC-tól független versenyrendszereket, amikben fantáziát látunk.

 

A találkozó végén szeretnénk egyeztetni a 2017. évi versenynaptárat is, ezért tisztelettel kérjük a lőteres tagjainkat, hogy előzetesen Korbán Krisztián főtitkár úrral szíveskedjetek az időpontokat és igényeket jelezni a versenynaptár tervezet alapján.

 

Kérlek, hogy teremfoglalásra tekintettel részvételi szándékodat jelezd előzetesen 2017. március 2. 18 óráig a fmkvszfotitkar@gmail.com email címre.

 

Üdvözlettel:

FMKVSZ elnöksége