Hogyan lehet Sporting VB-re készülni ketrecben?

Publikálva: 2017. május 21.
 

Kadlok Nándort kell hívni pályát állítani egy sportrap versenyre

Az már biztos, hogy az elnökségünk oszlopos tagjának (Kadlok Nándor) neve nem fog összemosódni a pitty-putty korong meghatározással.

A mai napon kiderült, hogy ki mer elszakadni a korongoktól. Ma nem volt elég az orra hegyére lőni a korongoknak.

Valószínűleg mindenkinek emlékezetes marad a 2-es pálya B korongja, amiből egy kisebb halom lett a nap végére a háló tövében.Szerdahelyi András fantasztikus 97 találatos teljesítménye a mai napon szinte hihetetlennek tűnt, de Hutyka Zoltán 92 találata is átlagon jóval felülinek mondható. Az egész mezőnyben 1db 25 találatos eredmény volt, amely Szerdahelyi Andrásnak sikerült.

A Veteránok között Csákány László ismét megmutatta, hogy 80 találattal még mindig a kategória élén lehet végezni, egy ilyen erős mezőnyben és 2 koronggal lemaradva jöhetnek utána a barátai...


Szuper-Szabó Károly-Veterán már nem sok esélyt hagy a vetélytársának, ha a a patronokról van szó és a kategória győzelmet nem szívesen engedi át, így bebiztosította magát és 8 koronggal jobb eredményt ért el, mint a 2. helyezett.
A hölgyek között Igaly Diána hozta a formáját és magabiztosan nyerte a női kategóriát 25 korong előnnyel és végre nem egyedül kellett a dobogón állnia.
Egyetlen Junior versenyzőnk Tatár Kiss Bence a mai napon tisztességgel helyt állt.
A koncentráció nagymestere Pesti József ismét megmutatta, hogyan kell az Amatőr kategória versenyzőit maga mögé utasítani 13 korong előnnyel!


Végre beérett a munka gyümölcse a kezdő kategóriában is, ahol Dr. Homoki Lajos 10 korong előnnyel szerezte meg a dobogó legfelső fokát.Csapatversenyben az Igaly József LKSE diadalmaskodott.

Következő versenyünk 2017. június 3-án lesz Ravazdon. Mindenkit szeretettel várunk.